Header fallback 1

Dit is dé kans voor jouw creatieve broedplaats!

Creatieve ideeën en ondernemende geesten genoeg in Twente. Ze zijn goud waard. Helemaal nu daar serieus geld voor vrijkomt! Heb jij een idee of een plan voor een creatieve broedplaats? Of wil je jouw creatieve broedplaats steviger neerzetten? Lever dan vanaf 1 september jouw aanvraag in.
Let op: dat betekent dat je nú al aan de slag moet om dat te regelen!

Banner_1600x600

​Of het nou om een workshop/maakplaats, kunstenaarshol of creatieve ondernemershub gaat. Als jouw idee… 

  • bijdraagt aan een creatief en innovatief klimaat,
  • verbinding legt tussen kunst, cultuur en technologie,
  • waarin creativiteit, experiment en innovatie voorop staan
  • én waar creatieve en technologische talenten zich thuis voelen… 

… dán kun je in aanmerking komen voor subsidie!
 

Je kunt voor drie type broedplaatsen een aanvraag doen: 

  • Een fysieke verzamelplek waar talentvolle mensen uit de creatieve industrie samenkomen of een werkruimte hebben. Bijv. kunstenaars, game-developers, VJ's en vormgevers.
  • Een innovatief project, gestart door een 'gevestigde' Twentse ondernemer in samenwerking met creatieve en technologische talenten.
  • Programma's of activiteiten zoals workshop- en maakplaatsen die technologie en kunst koppelen. Bijvoorbeeld in kulturhusen en bibliotheken. 

Het goud ligt dus voor het oprapen. Voor gevestigde én niet-gevestigde initiatiefnemers.

Ons doel is je hierover te informeren en je te begeleiden bij de aanvraag. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, dus waar wacht je op? 

Ga naar de website óf bel direct voor een gratis adviesgesprek met aanjager Collin Vaneker. 

email: collin [at] creatievebroedplaatsentwente [dot] nl

tel: 06 - 21 567 444

Ga naar www.goudintwente.nl 

Je kunt vanaf 1 september 2020 om 09.00 uur aanvragen indienen via www.creatievebroedplaatsentwente.nlAanvragen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld, dus er geldt: op is op. De regeling wordt gefinancierd vanuit de Regio Deal. Er is 1,4 miljoen subsidiegeld beschikbaar in de periode 2020-2025. De regeling geldt in de 14 Twentse gemeenten: Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.