Oost NL

Deadline inschrijfperiode ROCKET: 15 september

ROCKET (RegiOnal Collaboration on Key Enabling Technologies) stimuleert de samenwerking tussen bedrijfsleven en wetenschap in het Duits-Nederlandse grensgebied. 
Wilt u ook een innovatieproject starten, of heeft u interesse om deel te nemen als partner aan een gepland project? De deadline voor de huidige inschrijvingsperiode is 15 september​.

ROCKET

Het INTERREG VA-project ROCKET richt zich op sleuteltechnologieën zoals nanotechnologie, microsysteemtechniek, micro- en nano-electronica, innovatieve materialen & grondstoffen en fotonica vormen de technologische basis voor antwoorden op wereldwijde uitdagingen.  Maak deel uit van ROCKET en kom met uw idee voor een grensoverschrijdend project: voor de financiering van een haalbaarheidsonderzoek of voor het direct met partners beginnen met één van de innovatieprojecten.

Haalbaarheidsonderzoeken
 
Max. 47.500 euro budget per haalbaarheidsonderzoek
Aan elk haalbaarheidsonderzoek moeten ten minste twee partijen (grensoverschrijdend) verbonden zijn. De aansturing van een haalbaarheidsonderzoek is in handen van één bedrijf.
 
Innovatieprojecten
 
Max. 800.000 euro budget per innovatieproject.
Looptijd 2-3 jaar.
Met een projectbudget van gemiddeld 600.000 euro zijn de projectpartners vooral afkomstig uit het mkb, eventueel in samenwerking met onderzoeksinstellingen.

Kijk op de website van ROCKET voor meer informatie