Oost NL

Business Week USA & Canada

Wilt u de Noord-Amerikaanse markt verkennen of uw zaken daar verder uitbreiden? De Business Week USA & Canada is een goed moment om uw kansen te ontdekken. Dit kunt u heel gericht doen. Zo hoort u meer over specifieke niches, waarvoor uw bedrijf innovatieve diensten of producten kan leveren. Ook ontdekt u de meest recente ontwikkelingen op het gebied van duurzame en moderne productie, en welke Noord-Amerikaanse regio's hierin willen investeren.

Business Week USA

De economie in Noord-Amerika groeit gestaag. Vooral voor gespecialiseerde en innovatieve Nederlandse midden- en kleinbedrijven liggen er veel kansen. De Business Week USA & Canada gaat  op woensdag 28 november in Utrecht in op Life Sciences & health (LSH), aan bod komen:

  • eHealth
  • Medische Technologie
  • Zelfrevalidatie
  • Regeneratieve Geneeskunde

Oost NL verzorgt een workshop over zelfrevalidatie. De toekomst van de revalidatie is 'doe-het-zelf'. Deze ontwikkeling wordt ondersteund door de mogelijkheden die veel verschillende digitale en technische hulpmiddelen bieden. De technische mogelijkheden bieden volop kansen voor het bedrijfsleven op de Canadese en Amerikaanse markt. Oost NL organiseert hierover een workshop in samenwerking met Hankamp Rehab​.

​​​Op dinsdag gaat het in Helmond met name over Voedseltechnologie. Op donderdag in staat er in Rotterdam een gevarieerd programma op de agenda.  ​

Kansen benutten in de Verenigde Staten en Canada

De Verenigde staten en Canada zijn al sinds jaar en dag betrouwbare handelspartners van ons land. Vooral voor gespecialiseerde en innovatieve Nederlandse midden- en kleinbedrijven liggen er veel kansen. Ben jij nieuwsgierig wat jouw kansen zijn op de Noord-Amerikaanse markt? Kom dan tijdens de Business Week USA & Canada van 27 tot en met 29 november de mogelijkheden verkennen.

Oost NL is een samen met de RVO en andere ontwikkelingsmaatschappijen medeorganisator van de Business Week USA & Canada. Aanmelden kan op de site van de RVO.