Header fallback 1

Actierapport 2017: BOOST is krachtige navigator voor ondernemers

BOOST - hét Smart Industry netwerk in Oost-Nederland – kijkt terug op een vruchtbaar jaar. Door de inzet van alle BOOST-partners bereikte BOOST in 2017 met veel verschillende activiteiten ruim 6.500 Smart Industry stakeholders, waarvan 3.000 ondernemers. Deze feiten en nog veel meer inspirerende Smart Industry ontwikkelingen staan opgenomen in het zojuist verschenen Actierapport BOOST 2017.  

Actierapport BOOST 2017

De BOOST-activiteiten van vorig jaar waren niet langer enkel gericht op kennismaking met Smart Industry: er waren ook sessies die ondernemers hielpen zich te verdiepen in specifieke onderwerpen en opgedane inzichten op sociaal en technologisch innovatievlak concreet toe te passen. BOOST-projectleider Maarten van Gils: ‘Dankzij de nauwe samenwerking van alle partners in hét Smart Industry netwerk in Oost-Nederland heeft elke ondernemer de beschikking over een krachtige navigator op weg naar een slimme, schone en succesvolle toekomst! De resultaten leest u in ons jaarrapport 2017.’

Jaarrapport 2017

Dit jaarrapport is bedoeld om (maak)industrie ondernemers te inspireren om aan de slag te gaan met Smart Industry en een indruk te geven van wat er zoal gebeurt op het gebied van Smart Industry in Oost-Nederland. We leggen uit hoe BOOST is georganiseerd, waar we ons op richten, belichten een aantal interessante activiteiten die in 2017 hebben plaatsgevonden en laten regionale ondernemers aan het woord over Smart Industry in de praktijk.

Slimme industrie

Smart Industry wordt ook wel industrie 4.0 genoemd of slimme industrie. Het gaat om verregaande digitalisering van apparaten, productiemiddelen en organisaties. Hierdoor verandert het hele proces van ontwerpen, fabriceren en distribueren radicaal, daar moet de Oost-Nederlandse maakindustrie op tijd op inspelen.

Aanmelden

Heeft u ideeën, vragen of uitdagingen op het gebied van Smart Industry, wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u aan bij BOOST via www.smartindustryoost.nl.