Oost NL

Aan de slag met Smart Industry? Vraag een BOOST Smart Industry voucher aan

Bent u een Gelders mkb bedrijf in de maakindustrie en wilt u aan de slag met Smart Industry? Dan kunt u via het programma BOOST een Smart Industry voucher aanvragen.

Met de voucher kunt u externe expertise inhuren om uw bedrijf, bedrijfsprocessen en producten te digitaliseren. De voucher bedraagt maximaal 50% van de kosten met een maximum van €10.000,-. 

Oost NL is een van de BOOST-partners en introduceert deze vouchers in nauwe samenwerking met BOOST en RCT Gelderland. 

vouchers

Waar kunt u een voucher voor inzetten?

De vouchers kunt u inzetten voor ontbrekende externe kennis en expertise (een dienst) op het gebied van Smart Industry, echter niet voor de aanschaf van materiële activa (bijvoorbeeld hardware en software) investeringen.

We noemen een aantal voorbeelden waarvoor u de voucher kunt gebruiken:

  • Met een voucher kunt u door een externe specialist in kaart laten brengen waar u nu staat en welke kansen en bedreigingen er zijn. 
  • Of u gebruikt de voucher om een bewustwordingsprogramma te laten uitvoeren om uw personeel mee te krijgen met de veranderingen die Smart Industry tot gevolg hebben. 
  • Ook wanneer u al goed onderweg bent met het digitaliseren van systemen binnen uw bedrijf kunt u een voucher inzetten om bijvoorbeeld een IT architect in te zetten om de samenhang en integratie van de software te optimaliseren. 
  • Een voucher kan ook gebruikt worden om een specialist in te huren om voor uw bedrijf de mogelijkheden in kaart te brengen van robots, cobots of AGV’s.
  • Of u gebruikt een voucher voor het verrichten van een cybersecurity scan. Het Cybersecurity Centrum Maakindustrie heeft samen met cybersecurity professionals een risico-scan ontwikkeld. Door de risico-scan krijgen ondernemers inzichten in hun sterke kanten en waar nog aandachtspunten liggen rondom cybersecurity.

Zo zijn er diverse mogelijkheden om een voucher in te zetten. Neem contact op met uw RCT- makelaar om de mogelijkheden voor uw bedrijf samen te verkennen.

Aanvraag indienen

De aanvragen lopen via de makelaars van RCT Gelderland. De makelaars ondersteunen u bij de aanvraag. Ná uw contact met een RCT-makelaar kunt u via de portal van Oost NL een aanvraag  indienen.

Contact
Neem voor vragen contact op met uw RCT-makelaar.

BOOST is de aanjager voor Smart Industry in Oost-Nederland. Samen maken we Oost-Nederland klaar voor Smart Industry. Door de kansen in kaart te brengen, ontwikkelingen te versnellen, kennis te delen en partijen te verbinden.