Header fallback 1

27.02.2020 eindbijeenkomst INTERREG VA project ROCKET

​Na meer dan 4 jaar succesvolle grensoverschrijdende onderzoeks- en ontwikkelingssamenwerking binnen het INTERREG VA project ROCKET (RegiOnal Collaboration on Key Enabling Technologies) loopt het project ten einde. De Duits-Nederlandse samenwerking in 11 innovatieprojecten en zes haalbaarheidsstudies heeft geleid tot de ontwikkeling van diverse state-of-the-art producten en diensten, die nu verder richting markt zullen worden gebracht.

Eindevent ROCKET 2702020

​De ROCKET innovatiepartners en de ROCKET core partners - Oost NL, BC Semi NL, Novel-T, Cluster NanoMikroWerkstoffePhotonik.NRW en innos - Sperlich GmbH – vieren het succes van dit Duits-Nederlandse technologiepartnerschap graag met u, en heten u welkom op donderdag 27 februari 2020 van 13:00 - 17:00 uur bij DRU Cultuurfabriek, Hutteweg 24, Ulft, Nederland voor de ROCKET-eindbijeenkomst.
 

Naast de mooie resultaten van het ROCKET-project en een vooruitblik op toekomstige activiteiten, worden de innovatieprojecten gepresenteerd tijdens een dynamische projectmarkt. Met behulp van prototypes is daar een live-demonstratie van behaalde resultaten. De projectmarkt biedt een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met innovaties die mogelijk zijn gemaakt door internationale samenwerking, en om nieuwe projectideeën te ontwikkelen voor de komende financieringsperiode.
 

De eindbijeenkomst is ook een goede gelegenheid om te netwerken en inzicht te krijgen in de vakgebieden van verschillende bedrijven en onderzoeksinstellingen in de grensregio. Mis de kans niet om te profiteren van het potentieel van grensoverschrijdende samenwerking!
 

Deelname is kosteloos, wilt u zich voor 13 februari 2020 online aanmelden via deze link: http://rocket-innovations.eu/end-event/​.

Graag tot 27 februari!
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oost NL:
 
Alex van geldrop
alex [dot] vangeldrop [at] oostnl [dot] nl