Oost NL

10.000 euro voor de beste kandidaat Energy Scale Up

Als onderdeel van het programma New energy made in Arnhem en het regio-initiatief Hotspot Energy Arnhem is een nieuw project van start gegaan om het new energy cluster de regio te versterken. Arnhem trekt hierin samen op met mede-initiatiefnemer KIC-InnoEnergy en partners Deloitte, Oost NL en de Rabobank. Bekijk voor meer informatie www.energyscaleup.com.​
InnoEnergy
Energy Scale Up laat deelnemende bedrijven anderhalf tot twee jaar begeleiding krijgen van experts om groeistappen te maken. KIC InnoEnergy richt zich bij de begeleiding op het leveren van toegevoegde waarde door middel van het Europese netwerk van toegewijde partners en kennis. De gemeente geeft op zijn beurt bedrijven toegang tot voorzieningen en netwerken die in de regio zijn opgebouwd.

10.000 euro voor de beste kandidaat

Zowel internationale als nationale bedrijven kunnen terecht bij Energy Scale Up. Er wordt een challenge gehouden en kandidaten kunnen zich inschrijven tot 17 oktober.​​ InnoEnergy stelt €10.000 cash beschikbaar voor de beste kandidaat van de Energy Scale Up call.