Oost NL

Matchmaking

Bent u op zoek naar een internationale partner om bijvoorbeeld samen op te trekken in een research & development programma? Wij helpen u met het vinden van een internationale partner. We hebben een breed netwerk van bedrijven uit verschillende sectoren die net als u bezig zijn met de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten.

Technology matchmaking

Oost NL brengt buitenlandse bedrijven en kennisinstellingen, innovatiecentra en bedrijven in de regio bij elkaar om elkaars technologie en kennis te delen of gezamenlijk verder te ontwikkelen. Hierbij gaat het om de voorbereiding van bedrijven op een succesvolle deelname aan internationale R&D-consortia, waardoor ondernemers nieuwe kennis, technologie, middelen en netwerken kunnen aanboren.

Exportmogelijkheden en launching customers

Bij internationale beurzen en handelsmissies wijzen wij u op exportmogelijkheden en launching customers.

Daardoor kunt u professionaliseren en groeien en uw kansen op internationale markten vergroten. Deze inspanningen leiden uiteindelijk tot de volgende vormen van internationale samenwerking:

  • Research and Development programma’s
  • Technologische samenwerking
  • Joint Ventures
  • Productie-overeenkomsten
  • Licentieovereenkomsten

Samen optrekken 

Oost NL brengt u in contact met andere bedrijven en kennisinstellingen in de regio - en vooral daarbuiten - waarmee u samen optrekt om uw internationaliseringsambities te realiseren.

Internationale partners?

Bent u op zoek naar een internationale R&D-partner of wilt u uw kansen via internationale samenwerking optimaal benutten, neem dan contact met ons op.