header agro food

Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food

Samen met RCT Gelderland en VNO-NCW Midden organiseert Oost NL het evenement: ‘Groeikansen voor automatisering en digitalisering in de Agro-Food’. Op vrijdag 15 juni staat deze bijeenkomst in het teken van elkaar ontmoeten en het delen van kennis en innovatie.

We hebben een interessant en interactief programma samengesteld met prominente sprekers en rondetafelsessies. Tijdens deze middag inspireren en informeren deze sprekers u met hun visie op automatisering en digitalisering in de Agro-Foodsector.

Programma

  • Wanneer: Vrijdag 15 juni 14:00 uur
  • Waar: Akoesticum, Ede, Nieuwe Kazernelaan 2 D42, 6711 JC Ede
  • Moderator: Kees de Gooijer (Chief Inspiration Officer TKI Agri&Food en TKI Biobased Economy)

14:00 uur: Ontvangst

14.30 uur: Spectaculaire Groei Openingsact verzorgd door Akoesticum

14:45 uur: Welkomstwoord door Sina Salim (RCT Gelderland de Vallei en Veluwe)

14:50 uur: Plenair programma

  • Sprekers: Michiel Scheffer (Gedeputeerde provincie Gelderland) over Gelderland als hot-spot voor de Agro-Foodindustrie, Chris Willemsen (Oost NL) over Boost, het Smart Industry-netwerk van Oost-Nederland en Arnold Stokking (Managing Director TNO Industry) over Smart Industry in de Agro-Foodsector 

15:35 uur: Rondetafelsessies

  • In groepjes van 8-10 personen bespreken ondernemers/bedrijven aan een aantal thema’s; welke kansen voor ontwikkeling, samenwerking zij zien. Elke tafel wordt voorzien van een gespreksleider vanuit Oost NL en/of RCT Gelderland. Discussie vindt plaats aan de hand van 3 stellingen.

16:45 uur: Afsluiting discussie

17:00 uur: Barbecue

Aanmeldformulier