Oost NL

Webinar Impact Ondernemen Overijssel

​Begin 2020 is de provincie Overijssel gestart met het provinciale actieprogramma Impact Ondernemen Overijssel 2020-2023. Samen met onze (regionale) partners willen wij impact ondernemen stimuleren en impact ondernemers faciliteren met kennis, netwerken en ondersteuning. Tijdens deze digitale bijeenkomst delen wij graag de laatste ontwikkelingen op het gebied van impact ondernemen.

Tijdens deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen. Deze worden tijdens de bijeenkomst live of via de chat beantwoord.

Programma

Ontdek je plek! - Resultaten nulmeting en de kaart

We zijn in de zomer van 2020 gestart met een nulmeting. Wie zijn de impact ondernemers in Overijssel en waar zijn ze gevestigd? Op de kaart hebben al veel impact ondernemers zich ingeschreven. Social Enterprise NL, Elsbeth Boes en Mindt hebben deze nulmeting voor ons uitgevoerd. Zij zijn digitaal aanwezig om de resultaten met ons te delen en te bespreken met gedeputeerde Eddy van Hijum.

Ontmoet Impact Oost – Wat kan Impact Oost betekenen voor ondernemers

Impact ondernemers faciliteren we o.a. door het bieden van een netwerk. We ondersteunen het initiatief Impact Oost, het platform voor impact ondernemen in Oost Nederland. Bestuurslid Henri Hannink vertelt ons meer over Impact Oost, maar ook wat Impact Oost kan betekenen voor impact ondernemers en voor ondernemers die de stap naar impact ondernemen willen zetten.

Ontwikkel kennis over Rubio Impact Fonds - Welke kansen biedt het fonds voor impact ondernemers in Overijssel

We sluiten de bijeenkomst af met Laura Cramer. Zij is investment manager bij Rubio Impact Venture. Dit is een fonds dat investeert in impact ondernemers. Laura deelt met ons wat het fonds inhoud en wanneer het interessant is om contact met hen op te nemen.

Deelname

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar mkb [at] overijssel [dot] nl met als onderwerp:

Webinar impact ondernemen.

In de week voor het webinar ontvangt u van ons een link voor deelname.

Na het webinar ontvangt u van ons de infographic met de resultaten van de nulmeting.

Meer informatie

​Neem contact op met:

  • Mira Hamraoui, tel. 06 25 12 48 06 of via de mail m [dot] hamraoui [at] overijssel [dot] nl
  • Margien Katerberg, tel. 06 10 68 32 32 of via de mail m [dot] katerberg [at] overijssel [dot] nl

​ 

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online