Oost NL

TechTalks ROCKET // E-NanoPrint-Pro

Het INTERREG VA project “ROCKET Reloaded – RegiOnal Collaboration on Key Enabling Technologies” heeft met succes talrijke industriegestuurde innovatieprojecten ondersteund op het gebied van sleuteltechnologieën zoals nanotechnologie, microsysteemtechnologie, micro- en nano-elektronica, geavanceerde materialen, en ook fotonica. Om u kennis te laten maken met de innovaties die binnen de projecten van ROCKET Reloaded zijn ontwikkeld, en met de experts erachter, organiseert ROCKET Reloaded een webinarserie om elk van de innovatieprojecten te belichten.

De geplande webinars vinden plaats aan het einde van de verschillende innovatieprojecten. Daarom vinden deze verspreid in de tijd plaats. Deelnemers zijn van harte uitgenodigd vragen te stellen en mee te discussiëren. Op 9 februari gaat de webinar over het "E-NanoPrint-Pro" project:

E-NanoPrint-Pro – 09.02.2022 | 16:00 – 17:00 u.
Prototype-ontwikkeling voor een DM50-ENP platform.

Een prototype van een DM50-ENP Near Field Electro Hydro-dynamic Nanowire Printing (ENP) onderzoeks-printerplatform is ontwikkeld. Het maakt het printen van geleidende en transparante nanodraadstructuren, patronen en substraten mogelijk met een gedefinieerd proces. De dragertoepassing is een elektrohydrodynamische pomp voor gebruik in lab-on-a-chip en andere apparaten. Integratie in coaters wordt voorbereid, zakelijke perspectieven worden onderzocht en diensten worden ontwikkeld.

Meld u hier aan voor deelname aan deze webinar:
http://rocket-innovations.eu/techtalksrocket/

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken uit naar interessante TechTalks en discussies met u!

ROCKET Reloaded Team

 

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online