Oost NL

Spreekuren Octrooicentrum Nederland bij Oost NL

 

​Wilt u weten hoe u intellectueel eigendom op een slimme manier inzet, maak dan een afspraak met een octrooiadviseur van Octrooicentrum Nederland. We denken graag met u mee. Bijvoorbeeld over hoe u intellectueel eigendom strategisch kunt inzetten. Wij helpen u innoveren met ondersteuning op maat: onafhankelijk, gratis en vertrouwelijk. Bij het spreekuur van Octrooicentrum Nederland krijg u laagdrempelig advies over de bescherming van uw Intellectueel Eigendom.

Waarom is het van belang

In een gesprek van ongeveer 45 minuten beantwoordt een octrooiadviseur uw specifieke vragen en geeft tips voor het gebruik van intellectueel eigendom. U kunt efficiënter innoveren en dus tijd en geld besparen door gebruik te maken van gratis en online toegankelijke octrooi-informatie.

Voor wie

De spreekuren zijn bedoeld voor ondernemers met vragen over octrooien en intellectueel eigendom. Voor startups, maar ook voor mkb ondernemers die al verder zijn.

Met welke vragen kun je terecht

Bij octrooiadviseurs Ilona Koomen (ilona [dot] koomen [at] rvo [dot] nl) en Karen Kraan-Sam (karen [dot] sam [at] rvo [dot] nl) kunt u terecht met vragen als:

  • Hoe kan ik mijn vindingen beschermen?
  • Hoe kan mijn bedrijf octrooien gebruiken om geld te verdienen?
  • Hoe werk ik slim samen met anderen?
  • Hoe pas ik intellectueel eigendom toe in mijn bedrijfsstrategie?
  • Wat is er al bedacht voor mijn technische probleem? Of, hoe nieuw is mijn uitvinding?

Aanmelden

U kunt zich voor het spreekuur aanmelden via het online aanmeldformulier. Daar vindt u ook andere data en locaties waarop Octrooicentrum Nederland spreekuren geeft. Wanneer u dit formulier ingevuld heeft, neemt een octrooiadviseur contact met u op om een tijd af te spreken. Bij Oost NL worden de spreekuren georganiseerd door Ilona Koomen en Karen Kraan-Sam.

In totaal organiseren we in de tweede helft van 2021 vier spreekuren op locatie bij Oost NL: 27 september, 25 oktober, 22 november, 13 december.​

​ 

Startdatum
Einddatum
Locatie

Oost NL

Laan van Malkenschoten 40

7333 NP Apeldoorn

Nederland