Oost NL

Smart Industry Jaarevent

De snelle digitalisering van de maakindustrie vereist van bedrijven een continue aanpassing aan de veranderende marktvraag om concurrerend te blijven. Smart Industry helpt en stimuleert ondernemers aan de hand van acht belangrijke industrietransformaties om slimme ideeën om te zetten tot producten. Ook benieuwd naar de Smart Industry toepassingen en hoe deze in te zetten zijn binnen uw bedrijf? Kom dan naar het Smart Industry Jaarevent op 18 maart 2019, hét event waar de ondernemer centraal staat.​

Programma

Tijdens het interactieve plenaire deel gaan interessante key-note speakers in op de vraag wat Smart Industry concreet betekent voor de maakindustrie. U krijgt tools aangereikt om zelf aan de slag te gaan en gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast kunt u deelnemen aan verdiepingssessies met showcases waar u leert van uw collega-ondernemers. Uiteraard is er ook gelegenheid om te netwerken tijdens de pauze en afsluitende borrel.
 

Waar en wanneer?

Het Smart Industry Jaarevent wordt georganiseerd in Theater Gooiland in Hilversum op maandagmiddag 18 maart 2019 van 13:00 tot 18:00 uur.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Theater Gooiland in Hilversum