Oost NL

Service Logistics Summit 2018

De 22e editie van de Service Logistics Summit zal plaatsvinden in oost Nederland, in de directe omgeving van Deventer om precies te zijn. Op 15 november vindt het middagprogramma plaats bij DokH2O in Deventer. Deze bijzondere locatie past perfect bij de insteek voor dit jaar. We zoomen in op businessmodellen die er zijn of komen. De inrichting van service logistieke ketens kan op vele manieren, maar welk model is succesvol en waarom? En welke rol speelt de markt bij de keuze voor een specifiek model? Is de keuze bij uw organisatie een bewuste geweest, of gaat het al jaren goed zo? Deze Summit zal het stof doen opwaaien in uw organisatie.

Programma Summit 2018

 
Het ochtendprogramma bestaat uit een bedrijfsbezoek naar keuze. Er is volop bedrijvigheid in de Achterhoek. Wat krijgt u te zien en te horen? Uit een aantal mogelijkheden kiest u het bedrijf of onderwerp dat het beste bij uw voorkeuren past. Wat denkt u bijvoorbeeld van het bekijken van de service logistiek bij Gazelle?
 

Charles Groenhuijsen

 
In de middag leidt de dagvoorzitter, Charles Groenhuijsen, u door een gevuld en gevarieerd programma dat begint met de keynote speeches van ASML en DHL. Twee vooraanstaande organisaties geven u inzicht in de keuzes en de afwegingen die spelen bij de keuzes voor hun businessmodellen. Charles laat de mogelijkheid om hierna in gesprek te gaan met het publiek niet onbenut. Wat drijft u? Wat zijn uw ervaringen? Ziet u mogelijkheden voor uw eigen organisatie na het horen van de verhalen van anderen? Nog meer Inspiratie doet u op door te kiezen voor aansprekende onderwerpen tijdens de inspiratiesessies. U heeft de keuze uit 4 presentaties per ronde.
 
In de middag ook volop aandacht voor jong talent en de jaarlijkse SLF Afstudeerprijs voor de beste Master en Bachelorscriptie van 2018. Er zijn dit maar liefst 9 kandidaten aangemeld voor deze 9e editie! Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor en waarom?
 
 

Dok H2O bar

 
Uiteraard sluit de dag op een ontspannen wijze af met een borrel en een dinner. Even napraten met vakgenoten kan prima in aan de sfeervolle en uitnodigende bar van DokH2O.
 
 
 


 

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Dok H20, Deventer