Header fallback 1

Scaling Up EV Charging Hackathon

Wil jij de transitie van elektrisch vervoer versnellen? Dan is de Scaling Up EV Charging Hackathon 2024 jouw podium!

24 uur lang, vol innovatie voor de uitdagingen in laadinfrastructuur. Van het tekort aan menskracht tot technologische doorbraken, deze hackathon is jouw kans om het verschil te maken!

Waarom meedoen?

5000 euro voor het winnende team en een podium voor jou om echte impact te maken op een groenere toekomst. Werk samen met gelijkgestemden, ontmoet experts uit de industrie en laat zien wat je in huis hebt. De beste ideeën krijgen niet alleen erkenning, maar ook de kans om werkelijkheid te worden.

Wat kun je verwachten?

Werk 24 uur in jouw team samen aan oplossingen in de thema’s People, Process of Technology. De boeiende sprekers, inspirerende werksessies en energieke activiteiten tillen jouw ideeën naar grote hoogten.

 De teams met de beste ideeën krijgen de mogelijkheid om hun innovatie verder uit te werken samen met professionele organisaties.

Samen bouwen we aan een toekomst van grenzeloze elektrische mobiliteit!

Voor wie?

Voor alle geïnteresseerde studenten en werkenden die warmlopen voor de energietransitie en het versnellen daarvan. Meld je aan met jouw team van ca. 5 personen, of individueel. Je wordt dan in een team geplaatst met 5 anderen. Er is plaats voor maximaal 15 teams,

Georganiseerd door: Mensen maken de Transitie, Charging Energy Hubs, HAN (Plug in & Play) en ElaadNL

De deadline voor inschrijving is vrijdag 3 mei.

Aanmelden: https://elaad.nl/evenementen/uitnodiging-scaling-up-ev-charging-hackathon/

Startdatum
Einddatum
Locatie

Arnhem