Header fallback 1

Saxion Research Conference '24

We staan met z’n allen voor een aantal grote maatschappelijke transities. Op (inter)nationaal niveau, maar zeker ook in de regio. Denk aan de transities in de zorg, in de energiesector en in de arbeidsmarkt. Dit soort transities vraagt om goed doordachte en praktisch toepasbare aanpakken en tools. En misschien wel het belangrijkste: om samenwerking tussen diverse partners in de regio.

Saxion staat als University of Applied Sciences midden in de samenleving en we willen dat de impact van ons onderzoek zo groot mogelijk is. Daarover gaan we graag met je in gesprek tijdens de Saxion Research Conference. Hoe kunnen we onze kennis, kunde en krachten bundelen om toe te werken naar innovatieve en slimme oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen?

Tijdens deze Saxion Research Conference gaat transitiedenker Jan Rotmans in gesprek met lectoren van Saxion over de uitdagingen voor de regio, praten we door over de toekomst van de Stedendriehoek en is er een doorlopende thematische expositie waar niet alleen van alles te zien en te beleven is, maar waar ook veel ruimte is voor ontmoeting en netwerken. Theo Föllings van Oost NL reikt de onderzoeksprijs uit en neemt deel aan het panelgesprek. Bekijk het gehele programma hier.

Meld je aan, laat je inspireren, breid je netwerk uit en lever jouw bijdrage aan impact in de regio. Graag tot ziens op 4 juli in Deventer! 

Meer info en aanmelden via deze link.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Deventer