Oost NL

Saxion Challenge Day

​Heeft u een uitdagend multidisciplinair vraagstuk liggen waar u maar niet aan toe komt? Kunt u hiervoor wel een frisse blik en creativiteit van studenten gebruiken? 

​Saxion heeft de afgelopen jaren o.a. sterk ingezet op versterking van de relatie met het werkveld, op multidisciplinariteit en internationalisering. In dit kader organiseert het Saxion Export Center in samenwerking met Connect op vrijdag 16 maart 2018 de derde editie van de Challenge Day. De opzet van deze dag is om getalenteerde studenten de gehele dag intensief samen te laten werken aan uitdagende multidisciplinaire vraagstukken van bedrijven uit Oost-Nederland.
 
Deze studenten gaan tijdens de Challenge Day graag aan de slag met uw vraagstukken om u te voorzien van nieuwe inzichten en inspiratie. Dit gebeurt in gemixte groepen van studenten van de hogescholen Saxion en Windesheim en de universiteit van Twente met als voertaal Engels. Aan het eind van de dag presenteren de groepen het resultaat aan de jury en zal er een winnaar gekozen worden.
 
​Dien uw vraagstuk in vóór 1 december 2017. In één dag krijgt u oplossingen en nieuwe inzichten van aanstormend talent. U komt in contact met collega ondernemers en draagt bij aan het verbeteren van de verbinding tussen onderwijs en werkveld. Een diner met afsluitende borrel maken onderdeel uit van het programma, met mogelijkheid uw bedrijf te profileren onder de studenten. De Challenge Day vindt plaats bij de Spinnerij in Enschede.
 

 

Startdatum
Einddatum
Locatie

​​Enschede