Oost NL

Save the date: Handelsmissie naar China

In navolging op het succes van voorgaande handelsmissies naar China, gaat de provincie Overijssel van 21 tot 28 september 2019 op een missie naar Liaoning. Wilt u uw mogelijkheden in China ontdekken? Reserveer deze data in vast in uw agenda. Deelname staat open voor bedrijven uit heel Nederland, met een focus op Oost-Nederland, uit de sectoren HTSM en milieutechnologie. 

Oost NL organiseert deze missie in opdracht van de provincie Overijssel in het kader van het exportbevorderingsprogramma GO4EXPORT. De handelsdelegatie, onder leiding van Commissaris van de Koning van de Provincie Overijssel dhr. Andries Heidema, brengt een bezoek aan de steden Dalian en Shenyang in de provincie Liaoning.

De provincie Liaoning, gelegen aan de Bohai zee en Gele zee, wordt ook wel de gateway tot het noordoosten van China genoemd. China verduurzaamt langzaam maar zeker. Met aanpassingen in de milieuwetgeving en verschillende nationale actieplannen om deze wetgevingen realiteit te maken wordt er hard gewerkt aan het aanpakken van milieuverontreiniging in het land en aan het upgraden van productieprocessen. Er is nog veel ruimte voor verbetering in deze sectoren en dat biedt kansen aan het (Oost-) Nederlandse bedrijfsleven om hun producten, engineering en diensten en tevens deskundigheid te introduceren aan lokale bedrijven in het noordoosten van China.

Wat levert deelname u op?

  • Optimale voorbereiding
  • Een individueel programma samengesteld op basis van uw wensen
  • Persoonlijke afspraken met potentiële Chinese zakenpartners
  • Netwerkmomenten tijdens gezamenlijke diners, recepties en diverse evaluatiemomenten
  • Mogelijkheid om eigen afspraken in China te combineren met deelname aan het missieprogramma

Meer informatie

Deze missie staat open voor bedrijven uit heel Nederland, met een focus op Oost-Nederland. Heeft u interesse in deelname? Vul dan het korte aanmeldformulier in. Heeft u vragen over de missie? Neem dan contact op met Remco Lucassen (remco [dot] lucassen [at] oostnl [dot] nl, 06 - 20 13 25 31) of Martin Leushuis (m [dot] leushuis [at] campfac [dot] com, 06 - 53 93 49 45) voor meer informatie.

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Provincie Liaoning​, China