Oost NL

Save the date: CSRD: Dealen met de Green Deal

Welke invloed heeft jouw bedrijf op de wereld? Deze vraag moeten veel grote organisaties vanaf 2024 beantwoorden in een verplichte duurzaamheidsrapportage, de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Dit zorgt voor veel extra werk en zorgen voor OEM’ers en zo ook voor de toeleveranciers in de keten. Zowel direct als indirect krijgt de MKB-maakindustrie hiermee te maken.

Op 12 maart 2024 organiseren wij “CSRD: Dealen met de Green Deal”. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over de duurzaamheidsrapportage CSRD en krijg je handvatten over hoe te dealen met de Green Deal. We geven je inzicht in hoe je dit efficiënt kunt inrichten en organiseren om goed voorbereid te zijn. Ook nemen we je mee in de kansen die het CSRD biedt om als toeleverancier meer waarde toe te voegen aan je bedrijf.

Aanmelden https://boostsmartindustry.nl/agenda/save-date-csrd-dealen-met-de-green-deal

Programma

15:15 uur | Inloop

15:30 uur | Plenair programma

17:30 uur | Afsluiting met een hapje en drankje

Tijdens het plenaire programma zijn er sprekers vanuit de gehele keten. Een van deze sprekers is Harry Wanningen, Accountant bij de Jong&Laan. Ook zal er een toeleverancier en iemand namens een grootbedrijf spreken die al in de praktijk al bezig is met de implementatie van de nieuwe regels. Zij geven je de handvatten die je nodig hebt om te dealen met de Green Deal.

Voor wie?

Heb je een middelgroot MKB-bedrijf in de toeleveringsketen? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou! We informeren en inspireren je op het gebied van duurzaamheid. Heb je achteraf behoefte aan meer ondersteuning? We bieden hulp over het dealen met de Green Deal. Neem hiervoor contact op met John Bakker van Kennispoort regio Zwolle john [at] kennispoortregiozwolle [dot] nl ().  

Locatie

Hogeschool Windesheim, gebouw G2.20 

Campus 2, 8017 CA Zwolle

Aanmelden

Meld je aan via de website van BOOST. Deelname is kosteloos. Heb je vragen? Neem contact op met Julie Spaargaren via julie [at] kennispoortregiozwolle [dot] nl ().

Let op: bij te veel aanmeldingen geven we ondernemers voorrang.

Samenwerking

Dit evenement is een samenwerking tussen Kennispoort Regio Zwolle, Hogeschool Windesheim, VNO-NCW Midden, Koninklijke Metaalunie, Oost NL en BOOST Smart Industry.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Hogeschool Windesheim gebouw G2.20