Oost NL

Rabobank duurzame innovatieprijs 2018

​Woensdag 21 maart wordt de meest innovatieve dag van het jaar! Tijdens de uitreiking van de Rabo Duurzame Innovatieprijs ontdek je als eerste de spraakmakende duurzame innovaties die de wereld gaan veranderen. Bekijk wie de finalisten zijn.  

​Op woensdag 21 maart worden de winnaars bekend gemaakt van de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2018. In het theater Orpheus in Apeldoorn zal dagvoorzitter Harm Edens je meenemen in de wereld van duurzaamheid en innovatie. Ook voorafgaand aan de prijsuitreiking is er genoeg in het theater te beleven. Zo geven enthousiaste sprekers uit elke categorie inspiratiesessies over het thema duurzaam leiderschap en delen zij hun succesverhalen. Nieuwsgierig naar hoe deze succesvolle ondernemers bijdragen aan een betere wereld? De toegang tot het event is gratis! 

Rabo Duurzame Innovatieprijs 2018

Ondernemers die niet alleen willen bijdragen aan de groei van hun bedrijf, maar ook aan een maatschappelijk vraagstuk en een betere wereld. Met de Rabo Duurzame innovatieprijs stimuleert Rabobank ondernemers mee te werken aan innovatieve oplossingen die er echt toe doen. En met succes! De jury heeft een selectie gemaakt van mooie, inspirerende concepten. Hieronder vind je een overzicht van de genomineerden van de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2018

Startdatum
Locatie

​Orpheus Apeldoorn