Oost NL

Ontbijtbijeenkomsten voor ondernemers

Namens Michiel Scheffer, gedeputeerde provincie Gelderland nodigen wij u graag uit voor een ondernemersontbijt met als thema Groei.

Tijdens een ondernemersontbijt praten ondernemers samen over de plannen voor hun bedrijf het komende jaar. U wilt bijvoorbeeld verduurzamen, personeel aannemen of een innovatie op de markt brengen. Samen kunt u oplossingen bedenken voor zaken die u nog belemmeren. Trouwens, ook de Groeiversneller van de Provincie Gelderland kan u van pas komen.

Groeiontbijt

Verschillende ondernemers uit de regio hebben al ervaring opgedaan met De Groeiversneller. Tijdens dit Groeiontbijt kijken we met elkaar naar enkele succeservaringen en oplossingsrichtingen.
De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Fruitdelta Rivierenland, Regio Rivierenland en Oost NL, coördinator van De Groeiversneller?.

Wat is De Groeiversneller?

De Groeiversneller is een programma voor MKB-ers die een volgende stap willen maken met hun bedrijf: door innovatie, nieuwe bedrijfsmodellen en de ontwikkeling van nieuwe markten. De Groeiversneller ondersteunt ondernemers met het vinden en verkrijgen van de juiste kennis en financiering om te kunnen groeien. U kunt met een voucher van maximaal €10.000 kennis inkopen voor de groei van uw bedrijf. Een voucher kan ingezet worden voor bijvoorbeeld het inhuren van een adviseur, het inkopen van expertise voor een onderzoek, een financieel advies of technische kennis. Er zijn speciale vouchers voor duurzame energieprojecten en export. Bovendien krijgt u begeleiding van Oost NL bij het vinden van financiering.
 

 
Verhinderd 

Kunt u op 18 februari niet aanwezig zijn, maar hebt u wel interesse? Wij organiseren dit jaar nog 3 ondernemersontbijten. Heeft u een groeiplan wat u wilt bespreken: vul direct een quick scan in op de website? voor een gesprek.

Neem bij vragen contact met ons op via provincieloket [at] gelderland [dot] nl

Startdatum
Einddatum
Locatie

Tiel