Header fallback 1

Online informatie- en matchmakingbijeenkomst AI voor landbouw, horticultuur, water en voedsel (KIC)

Op 12 oktober vindt een online informatie- en matchmakingbijeenkomst plaats voor de KIC-call ‘AI voor landbouw, horticultuur, water en voedsel’. NWO nodigt onderzoekers (alfa, bèta en gamma), bedrijven en maatschappelijke organisaties uit om deze bij te wonen. Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst? Vul dan via de link het onderstaande aanmeldformulier in, voor 9 oktober 2023. Deelname is gratis.
 
 

Over de call

Het doel van deze call is om kennisvragen gericht op de ontwikkeling en gebruik van AI-systemen binnen de domeinen van landbouw, horticultuur-, water en voedsel te onderzoeken. Zo moet de toepassing of uitbreiding van de technologie binnen deze sectoren mogelijk gemaakt worden. De technologieën richten zich daarbij naast de verdere optimalisatie van het productieproces nadrukkelijk op oplossingen voor urgente kwesties op het gebied van klimaatverandering, welzijn van mens en dier en water- en voedselveiligheid.

Bekijk de call for proposals

Locatie en tijdstip

  • Datum: Donderdag 12 oktober 2023
  • Tijdstip: 14.00 CET
  • Locatie: Online

Meer informatie over het programma volgt.

Interdisciplinaire samenwerking

Om te komen tot succesvolle ontwikkeling en toepassing van AI in bovengenoemde sectoren is een interdisciplinaire samenwerking van belang. Het onderzoek integreert tenminste twee van de drie wetenschapsgebieden (alfa, bèta, gamma), waaronder altijd de bètawetenschappen. Hierbij voegen onderzoekers uit verschillende wetenschappelijke disciplines hun kennis en expertise samen. Dat leidt tot geïntegreerde kennis.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst? Vul dan het aanmeldformulier op de site van de NWO in voor 9 oktober 2023. Deelname is gratis.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online