Oost NL

Ondernemersdialoog Energie Innovaties

​Om energiedoelen te halen en gezond ondernemerschap te stimuleren hebben we veel nieuwe innovaties nodig. Samenwerking tussen partijen in de keten is nodig om goede ideeën verder te brengen en op te schalen. Het programma Nieuwe Energie Overijssel 2017- 2023 verbindt en versterkt partners en initiatieven die bijdragen aan de energietransitie in Overijssel.
Tijdens het Ondernemersdialoog Energie Innovaties vertellen Saxion Hogeschool, Oost-NL en Kiemt in een interactief programma hoe zij als kennis-, netwerk- en versnellingspartijen kunnen bijdragen en uw energie-innovatie een stap verder kunnen brengen.
Deelname is gratis, wel vragen we u om zich aan te melden voor het event. Dat via deze link. Voor meer informatie, kijk ook in de Futureproof community.
In verband met beperkte parkeergelegenheid vragen wij u om met het openbaar vervoer te komen. Het Centrum voor Ondernemerschap bevindt zich op 5 - 10 minuten lopen vanaf station Enschede.
Wij zien u graag op 3 oktober vanaf 14.30 uur!

Samen naar een energieneutraal Overijssel in 2050. Ga in dialoog met onze partners om uw energie innovatie een boost te geven!

Startdatum
Einddatum
Locatie
Saxion Centrum voor Ondernemerschap
1 Ariënsplein
7511 JX Enschede