Oost NL

NRW meets The Netherlands in Düsseldorf

Nederlands-Duits kennis- en netwerkevent.
​Nederlandse startups in Food, Health of Milieu zijn hierbij van harte en uitgenodigd voor het internationale kennis- en netwerkevent “NRW meets The Netherlands”, dat onderdeel is van de grootschalige Startup Woche Düsseldorf (https://www.startupwoche-dus.de/sessions/nrw-meets-the-netherlands/ )
 
 “NRW meets The Netherlands” vindt plaats in Düsseldorf, op woensdag 10 april 2019, van 15:00 – 18:00 uur (incl. netwerkborrel & hapje)   
 
Het doel van het event is om Nederlandse én Duitse startups, scale-ups, ondernemingen en organisaties in Food, Health en Milieu, mét de ambitie om hun business ook naar het buurland te brengen, in contact te brengen met elkaar. Qua afzetmarkt is Duitsland 5 x groter dan Nederland, het ligt om de hoek én Duitse en Nederlandse ondernemingen als ook markten zijn op vele vlakken complementair aan elkaar; enorme kansen dus! 
Tijdens het event worden deelnemende partijen o.a. geïnformeerd over:
 
  • relevante culturele en zakelijke verschillen en achtergronden;  
  • hoe financiering in Duitsland gerealiseerd kan worden; 
  • nieuwe initiatieven en internationale projecten, bijv., het Interreg-project "NL+D Startups x-border" van Oost NL en Digital Hubs NRW (6 digital incubators / accelerators in NRW)
  • kansen en mogelijkheden voor Nederlandse en Duitse organisaties in elkaars buurland.
 
Daarnaast krijgen deelnemende startups en scale-ups, wanneer gewenst, de mogelijkheid om zich middels een elevator-pitch aan aanwezigen te presenteren, als ook actief te netwerken
 
Aanmelden mogelijk tot 5 april a.s. Bij voldoende aanmeldingen zal Oost NL met een bus vanuit Wageningen naar Düsseldorf rijden. Vertrek 13.00 uur, terugkeer ca. 19.00 uur
 
Aanmelden event en bus kan via: 
 
Bart Groothuijze (bart [dot] groothuijze [at] oostnl [dot] nl) Tel.: +31 612 835 528
Jochem Wolthuis (jochem [dot] wolthuis [at] oostnl [dot] nl)  Tel.: +31 616 290 395
 
 “NRW meets The Netherlands” is een samenwerking tussen Oost NL (https://www.oostnl.nl), NRW.International (https://www.nrw-international.de/) en STARTPLATZ Düsseldorf (https://www.startplatz.de/), met medewerking van verschillende belangrijke en invloedrijke sprekers, o.a. van grote corporates.
 
 
Startdatum
Einddatum
Locatie

​Düsseldorf