Oost NL

Matchmaking programma rondom Hospitalar in São Paulo

Het Nederlandse consulaat-generaal te São Paulo i.s.m. Task Force Health Care organiseert een individueel matchmaking programma voor de Life Science en Health (LSH) sector, op en rondom de Hospitalar in São Paulo, Brazilië. Dit bezoek is bij uitstek geschikt om de juiste partners te vinden en één van de grootste (private) zorgmarkten ter wereld te verkennen. 
Deze reis is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen actief in de Life Science en Health sector en met name (maar niet uitsluitend) werkzaam op het gebied van:
  • eHealth: slimme oplossingen om bestaande middelen in de gezondheidszorg zoals informatie, financiering en geneesmiddelen beter en efficiënter te gebruiken. Diensten & technologieën die het o.a. mogelijk maken: op afstand patiënten te monitoren; informatie beter en sneller te verspreiden; de toegang tot de gezondheidszorg te vergroten (bijv. telemedicine); op afstand consultaties af te nemen;
  • Medical Devices & appliances: medische producten, apparatuur en disposables;
  • Gezondheidsontwikkeling, -kennis en -ontwikkeling: Producten en diensten binnen het domein van opleiding, training, consultancy en andere adviserende services gericht op het optimaliseen van zorgcapaciteit. 
  • Public Health: Producten en diensten gericht op het verbeteren van ouderenzorg systemen, beleid, kwaliteit van zorg en verhogen van capaciteit. 
  • Faciliteiten ontwerp, -bouw en -inrichting: Producten en diensten met betrekking tot het ontwerp, de bouw, inrichting, operations en maintenance van ziekenhuizen en klinieken. 

Het programma bestaat uit:

  • Bezoek aan de Hospitalar: de grootste beurs van Latijns Amerika
  • 4 à 5 individuele matchmaking afspraken, zowel op de Hospitalar als op locatie
  • Kennisdeling met andere Nederlandse LSH organisaties en/of ondernemers geïnteresseerd in Brazilië
  • Bezoek aan HIMMS@Hospitalar Summit en/of CISS (beiden tegen een additionele betaling)
Interesse? Meld u vóór 20 maart aan via dit formulier!
 
De kosten voor deelname aan de health missie bedragen € 950. Korting is van toepassing voor TFHC Latin America partners €700,- en TFHC-partners €850,-.  Bedragen zijn exclusief BTW, exclusief reis- en verblijfskosten en exclusief kosten voor individueel transport en vertaling (indien nodig).  
 
50% korting is van toepassing op de tweede persoon van hetzelfde bedrijf. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cloé Geboers van de Task Force Health Care (cloé [dot] geboers [at] tfhc [dot] nl | +31 6 10 28 48 73).
 
Wanneer: 20-24 mei 2019
Locatie: Brazilië: São Paulo
Deelnamekosten: €950
Aanmelding tot: 20 maart
Organisatoren: Task Force Health Care, Nederlands consulaat-generaal te São Paulo
Opdrachtgever: Task Force Health Care i.s.m. Nederlands consulaat-generaal te São Paulo
 
Startdatum
Einddatum
Locatie
Brazilië: São Paulo