Oost NL

Inventarisatiebijeenkomst nieuw project Digital Twinning en Robotisering

Graag nodigen wij u uit voor een inventarisatiebijeenkomst op dinsdag 5 juli van 11.00 – 13.00 uur voor een nieuw te starten EFRO Oost innovatieproject op het gebied van Digitalisering en Robotisering voor ondernemingen. 

Het centrale onderwerp binnen dit project is digital twinning van gerobotiseerde processen in de voedingsmiddelenindustrie. Indien u interesse heeft in dit project of de mogelijkheden wilt verkennen van digitalisering en robotisering in de foodsector kunt u zich via onderstaande link aanmelden voor deze bijeenkomst. 

In twee uur tijd willen we samen met u de kansen en mogelijkheden inventariseren voor het formuleren van een passend projectvoorstel. Deze bijeenkomst is inclusief een gezamenlijke lunch.

Aanmelden

We hebben in Oost-Nederland met de aanwezige expertise en organisaties (kennisinstellingen, bedrijfsleven en (eind)gebruikers) alle potentie in huis om (internationaal) onderdeel te worden van een slimmer Europa. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaande link.

Inventarisatiebijeenkomst nieuw project Digital Twinning en Robots - Holland Robotics

Aanleiding

De regio Oost-Nederland zet in op een slimmere regio door het bevorderen van innovatie binnen het mkb. Middels de EFRO regeling kan Oost NL de regionale concurrentiekracht versterken en de werkgelegenheid vergroten door het stimuleren van innovatie en digitalisatie van het mkb. Deelnemen aan een  samenwerkingsproject levert uw organisatie versnelde innovatiekansen op richting een meer digitale en slimme toekomst van de onderneming. Daarnaast worden minimaal 40% gesubsidieerd.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de opzet van dit project? Neem dan contact op via e-mail naar thijs [dot] dorssers [at] hightechnl [dot] nl of marielle [dot] dirks [at] oostnl [dot] nl

Startdatum
Einddatum
Locatie

Oost NL
Laan van Malkenschoten 40
7333 NP Apeldoorn.