Oost NL

Innovation Arena in Ierland

​National Ploughing Championships,  19-21 september, Screggan, Ierland

Innovatieve ontwikkelingen en producten etaleren en netwerken op een van de grootste agrarische vakbeurzen in Europa, de National Ploughing Championships. De Nederlandse ambassade in Ierland en Food Valley NL bieden Nederlandse bedrijven de unieke kans deel te nemen aan de Holland Agri Food Valley stand in de Innovation Arena. 

​De National Ploughing Championships (NPC) - www.npa.ie - is een van de grootste internationale agrarische vakbeurzen in Europa. Een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement in Ierland met ruim 280.000 bezoekers en 1.500 exposanten. Dit jaar vindt de 86e nationale ploegkampioenschappen plaats in Screggan, Tullamore, Co. Offaly van 19 tot en met 21 september.

Lancering Holland Agri Food Valley in de Innovation Arena
De National Ploughing Association (organisatie van het NPC), The Irish Farmers Journal en Enterprise Ireland organiseren de Innovation Arena tijdens de National Ploughing Championships. De Innovation Arena is de place-to-be voor het onder de aandacht brengen van innovatieve producten, processen en technologieën voor de agrarische (food)sector. Elk jaar staat de Arena garant voor veel media-aandacht en  bezoek van vele bedrijven gericht op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Smart farming en AgTech staan centraal. De Nederlandse Ambassade in Dublin en Food Valley NL bieden Nederlandse bedrijven gelegenheid deel te nemen binnen de volledig ingerichte gezamenlijke stand. Een unieke kans voor Nederlandse bedrijven om nieuwe ontwikkelingen onder de aandacht te brengen, de markt te verkennen en te netwerken op een toplocatie. In aanloop naar de beurs adviseren we welke mogelijk interessante contacten al kunnen worden gelegd. Voorafgaand en tijdens de beurs kunnen de deelnemers rekenen op promotie van de activiteiten en innovaties in de Holland Food Valley stand.

3-Daags deelname pakket
Deelnemen in de gezamenlijke stand met ruimte voor profileringsmateriaal en productpresentatie, inclusief entreeticket zijn € 295,-, exclusief BTW. Aanmelden voor deelname is mogelijk tot 31 augustus 2017, met advies tijdig te reageren in verband met de beschikbare ruimte binnen de stand.

Meer informatie over deelname
Jolanda Wels | Food Valley NL
Jeroen.Woutersatfoodvalley.nl (jolanda.wels @foodvalley.nl)

Meer informatie over zakendoen in Ierland
De Nederlandse ambassade in Ierland helpt Nederlandse bedrijven graag op weg. Kijk voor meer informatie op deze site Zakendoen in Ierland  en/of neem contact op met:
Wemmechien Hofman | Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Ierland
wemmechien.hofmanatminbuza.nl

 

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Screggan, Ierland