Oost NL

How2Finance

Voor startende en groeiende ondernemers is financiering belangrijk, maar de mogelijkheden zijn soms onoverzichtelijk. Wat zijn de voor- en nadelen van een lening t.o.v. van subsidie nu en op de lange termijn? Welke financiering past bij welke fase? En welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Aanmelden   

Hoe vind ik de juiste financiering voor mijn onderneming?

Speciaal voor alle startende ondernemers in de regio Oost-Nederland die op zoek zijn naar financiering organiseren Oost NL, Orion en Briskr samen met diverse partners een inspirerende ontbijtsessie. Tijdens dit How2Finance event gaan we in op de verschillende financieringsinstrumenten. Van vroege fase financiering tot groeikapitaal. En van subsidies tot participatie van Business Angels.  

Aan de orde komen:

1. De financieringsinstrumenten van RVO Nederland
2. Het OP-Oost subsidieprogramma
3. Startup Fonds Gelderland
4. Vroege Fase Financiering Gelderland
5. Achtergestelde innovatie leningen van de Rabobank
6. Crowdfunding
7. De Groeiversneller (Gelderland)
8. Het Business Angel Netwerk

De bijeenkomst is niet alleen informatief, maar ook heel praktisch en ‘hands on’ Ondernemers kunnen ook individueel met experts op het gebied van financiering in gesprek tijdens de speed date sessies. Er is dan volop gelegenheid om je eigen situatie te bespreken en samen vrijblijvend te zoeken naar de beste mogelijkheden.  

Meer informatie

Voor meer informatie over How2Finance, klik hier. We sturen je uiterlijk vrijdag 17 maart alle praktische informatie via het emailadres info [at] briskr [dot] nl (subject: How2Finance) ()target="_blank" (kijk ook even in je spam!).  

Goed om te weten

Dit is een gratis event, maar registratie vooraf is nodig i.v.m. catering en eventuele coronamaatregelen.

Aanmelden   

Startdatum
Einddatum
Locatie

Noviotech Campus te Nijmegen