Oost NL

Holland High Tech Paviljoen op Hannover Messe

​​​​​​Wilt u de Duitse markt betreden of bestaande contacten uitbreiden? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM)-sector uitbreiden? Neem dan van 20 tot en met 24 april 2020 deel aan een Holland High Tech Paviljoen op de Hannover Messe.

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 landen. De Nederlandse technologie-industrie was in 2019 met 140 exposanten ruim vertegenwoordigd.

Voor meer informatie over de Holland High Tech Paviljoenen op de Hannover Messe: zie de website van de RVO. 

Inspiratiebijeenkomst Hannover Messe 2020

Wilt u meer weten over een bezoek aan de Hannover Messe of over deelname aan de beurs? Op maandag 25 november is er van 15:00 tot 18:00 uur een inspiratiebijeenkomst in Den Haag.

Hier kunt u alle mogelijkheden en details bespreken. NLinBusiness organiseert deze bijeenkomst samen met de Nederlandse partners aan de Hannover Messe.

Meer informatie over deze bijeenkomst en aanmelden? Kijk dan op de website van NLinBusiness.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om deel te nemen aan 1 of meerdere collectieve netwerkactiviteiten tijdens de Hannover Messe, neem dan contact op met Henk-Jan Broeksma, RVO.nl
E: HenkJan [dot] Broeksma [at] rvo [dot] nl

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Hannover Messe