Header fallback 1

Het Zonnedak Award Event

Dit jaar bestaat het bedrijvennetwerk Power2Nijmegen 10 jaar! De gemeente Nijmegen trapt dit jubileumjaar af met het eerste Nijmeegse Zonnedak Award Event op 7 april. Het ‘live’ event vindt plaats in het ROC Technovium waar recent een zonnedak is gerealiseerd.

  Keynote spreker Maurits Groen, bekend van Waka Waka en Kipster, zal de aanwezigen inspireren met zijn bevindingen. Daarnaast kom je meer te weten over de subsidiemogelijkheden en de financiële winst door zonnepanelen op je bedrijfsdak. Ook bespreken we filevorming op het elektriciteitsnet: is er nog ruimte voor energieopwekking met zonnepanelen? 

  Tot slot reiken wethouders Monique Esselbrugge en Jan Wijnia de Zonnedak Award uit aan één van de drie finalisten! De winnaar wint € 3.000,- aan prijzengeld om te besteden aan het verbeteren en opschalen van uw initiatief of onderneming. Daarnaast volgt een interview in een regionaal ondernemersmagazine en een diner voor 2 personen bij restaurant De Nieuwe Winkel. Aansluitend is er een netwerkborrel en een ‘Zonnemarkt’ waar je informatie kunt inwinnen over diverse zonnepanelen. Kortom een event met volop voorbeelden van zonnedaken die een mooie bijdrage leveren aan een energieneutraal Nijmegen.

  Wilt u ook met energie aan de slag? Meld je dan snel aan voor het Zonnedak Award Event! Graag tot 7 april, dan gaan we samen met energie aan de slag!

  Aanmelden

  • Wilt u ook het event bijwonen? Meld u dan aan voor het Power2Nijmegen Zonnedak Award Event. Het ticket is gratis. Let op: er is slecht een beperkt aantal tickets beschikbaar. Dit is afhankelijk van de dan geldende coronamatregelen.
  • Donderdag 7 april 2022 van 16.00 - 17.30 uur. Aansluitend netwerkborrel  en Zonnemarkt tot 18.30 uur. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. 
  • Locatie: ROC Technovium, Heyendaalseweg 98 in Nijmegen
  Startdatum
  Einddatum
  Locatie

  ROC Technovium, Heyendaalseweg 98 in Nijmegen