Oost NL

Handelsdelegatie naar OWL

​Ga op 7 en 8 november mee met Oost NL / GO4EXPORT naar Ost-Westfalen-Lippe (OWL), waar we dé toeleveranciersbeurs voor de machinebouw (FMB Zulieferermesse) met 500 standhouders bezoeken, ondernemers uit de regio OWL ontmoeten en inspirerende bedrijfsbezoeken afleggen aan o.a. Hora en Miele. Geef u snel op en ga mee naar Nachbarland OWL. Een innovatieve regio ‘um die Ecke’ met meer dan 700 machinebouwers, die gezamenlijk 21 miljard euro omzetten, hét Spitzencluster in Duitsland voor Industrie 4.0 / digitale transitie en een van de sterkste productieregio’s van Europa.   ​
​De handelsreis richt zich in sterke mate op matchmaking. Voor deelnemende bedrijven is er op de FMB Zulieferermesse o.a. een ruimte gereserveerd voor het voeren van besprekingen. Het tweedaagse programma biedt ruimte voor marktverkenning, contacten met OWL ondernemingen en verdieping van kennis over kansen voor Nederlandse ondernemingen in OWL door interessante lezingen, discussies en persoonlijke contacten alsmede het kennis nemen van innovatieve oplossingen op gebied van digitale transformatie voor de maakindustrie.
 

FMB - Dé leveranciersshow voor de machinebouw

FMB Zulieferermesse brengt fabrikanten, ontwerpers en inkopers doelgericht samen en presenteert het hele spectrum van de toeleveringsindustrie voor de machine- en installatiebouw, inclusief de bijbehorende diensten, waaronder marktleiders op het gebied van aandrijftechniek, besturingstechniek en montage- en behandelingstechniek. Een laagdrempelige en overzichtelijke beurs met 500 exposanten voor kennis, oplossingen en contacten.

OWL - Een innovatieve regio ‘um die Ecke’

​Oost-Westfalen-Lippe (OWL) is een aantrekkelijke regio voor Oost-Nederlandse bedrijven om hun activiteiten op de Duitse markt op te starten of uit te breiden. Deze  high tech en innovatieve regio kenmerkt zich door de vele initiatieven op het gebied van Smart Industry/Industrie 4.0 en een zeer omvangrijk bedrijvenbestand in de maakindustrie. Een kansrijke regio voor (high tech) bedrijven die actief zijn in de digitalisering , de innovatieve maakindustrie. De regio OWL en Oost-Nederland onderhouden goede contacten met de intentie om elkaar te versterken. “Die östlichen Niederlande sind für uns ein ininteressanter Partner” zei Günther Korder, Geschäftsführer van it’s OWL onlangs nog in Welt am Sontag.

Bekijk het volledige programma en meld je aan op: https://go4export.nl/nl/evenement/handelsdelegatie-naar-OWL

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Ost-Westfalen-Lippe ​