Oost NL

Handel met Canada en de voordelen van CETA

​Op 28 maart staat een bijzondere middag gepland, met als thema "Handel met Canada en de voordelen van CETA". In samenwerking met de Canadese Ambassade krijgt u meer info over Canada en het handelsverdrag (CETA) tussen de Europese Unie (EU), de landen van de EU en Canada.

Het handelsverdrag CETA biedt Nederlandse ondernemers vele voordelen, waaronder een aanzienlijke verlaging van importheffingen, verbeterde toegang tot de Canadese markt voor dienstverleners en overheidsaanbestedingen en het afschaffen van onnodige controles aan de grens. CETA draagt zo bij aan het makkelijker en goedkoper maken van handelen met Canada.

CETA biedt kansen voor verschillende sectoren waarvoor het voorheen moeilijk was om voet aan Canadese grond te krijgen. De informatie die u op deze bijeenkomst krijgt kan interessant zijn wanneer u nu al zakelijke banden heeft met Canada of die op termijn wilt opstarten.

Programma

De middag start om 13:30 uur en duurt tot ca. 17:00 uur, met aansluitend een netwerkborrel. Locatie is WTC Arnhem Nijmegen. Het programma van de middag ziet er als volgt uit:
  • Welkom - Ambassadeur van Canada Sabine Nölke
  • Overzicht van CETA en de voordelen ervan - Ministerie van Buitenlandse Zaken
  • Ervaringen met CETA
  • QPS, Maurice Hoendervangers
  • Dale Lessmann, Andrew Frei
  • Investering in Canada - Ambassade van Canada, Melanie ter Meulen
De middag wordt gemodereerd door Oost NL.

Export Cafés

Deze bijeenkomst is de eerste in een serie Export Cafés, die tweemaandelijks vanuit het GO4EXPORT programma zullen worden georganiseerd in het WTC. GO4EXPORT helpt ondernemers bij internationaal ondernemen in Gelderland en Overijssel. Laat u informeren over de mogelijkheden van handel met Canada en de voordelen van CETA en kom naar de bijeenkomst op 28 maart. 
 
Schrijf u in met de knoppen onderaan deze nieuwsbrief​.
 
Startdatum
Einddatum
Locatie

​WTC Arnhem Nijmegen