Oost NL

Groei Inspiratie

​Op donderdag 24 september organiseert ICT Campus in samenwerking met nlgroeit het event Groei Inspiratie, voor bedrijven in ICT-, tech- en de maakindustrie in Regio Foodvalley.

Groei Inspiratie is hét event om de volgende stap te zetten als (groei)ondernemer van een bedrijf met een omzet van meer dan 1 miljoen en/of meer dan 10 medewerkers. Tijdens deze middag, met als thema 'de schaalbaarheid van jouw bedrijf', neemt Kees de Jong je mee in de ervaringen van (groei)ondernemers Peter ter Maaten (HSO) en Sjoerd Perfors (Flitsmeister). Daarnaast spreekt Bas van der Veldt (AFAS) over het neerzetten van een merk en hun groeiformule.

Klik hier om je aan te melden

In het tweede gedeelte van de middag ga je uiteen in peer-to-peer sessies en kun jij met mede-ondernemers sparren over het thema dat jou aanspreekt: internationaal groeien, leiderschap, denken in scenario's en financieringsmogelijkheden, talent werven en behouden en omdenken. Dit onder leiding van een ervaren inspirator (altijd een ondernemer) die zijn sporen op dit thema verdiend heeft.
We beloven jou tenminste 1 nieuw idee, 2 gelijk toepasbare inzichten en 3 waardevolle connecties.
 
  • Datum: donderdag 24 september, 14.30 – 17.30 uur
  • Locatie: Schaffelaar Theater Barneveld
  • Kosten: Geen

Sprekers:

Kees de Jong (groeiondernemer)
Peter ter Maaten (HSO)
Sjoerd Perfors en Jorn de Vries (Flitsmeister)
Bas van der Veldt (AFAS)

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Schaffelaar Theater Barneveld​