Header fallback 1

The Future of Us: Breaking down barriers

Breaking down barriers: Kick-start collaborations to accelerate the energy and circular transition

Voor deze 5de editie van The Future of Us verwelkomen we gasten uit heel Nederland en Europa. Op donderdag 28 september zijn we op onze vaste stek bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Samen met onze partners zetten we ook dit jaar een dijk van een festival neer. Waar de thema’s energietransitie, circulaire economie en innovatie samenkomen. En ook waar we elkaar ontmoeten, inspireren, en nieuwe verbindingen leggen.

Het thema: Breaking down barriers

Om de energietransitie en de transitie naar een circulaire economie te laten slagen, moeten muren doorbroken worden, die nu de transities belemmeren. Om alvast een tipje van de sluier te lichten: Journalist en programmamaker Teun van de Keuken komt over dit thema spreken. Teun is bekend van o.a. ‘Keuringdienst van Waarde’ en ’Tony’s Chocolonely’. Ook Rico Bakker, podcastmaker en schrijver van het boek ‘De kracht van een slecht idee’, is van de partij.

Save the date: 28 september

De deuren van IPKW openen om 13.00 uur. Het inhoudelijk programma loopt van 13.30 tot 17.30 uur, waarna er nog geborreld en genetwerkt kan worden tot de deuren om 19.00 uur sluiten. Ook dit jaar wordt het een editie die je niet wilt missen! Reserveer de datum alvast in je agenda. Over een paar weken volgt hieronder de aanmeldlink. 

Ook benieuwd naar de editie van vorig jaar? Bekijk dan het nieuwsbericht en het fotoverslag van 2022.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Industriepark Kleefse Waard, Arnhem