Forum Produktion & IT

Mee naar Forum Produktion & IT

Aanmelden 

Forum Produktion & IT

Op 16 en 17 november 2021 vindt in het Duitse Lingen het Forum Produktie & IT plaats.Naast lezingen van topdeskundigen uit wetenschap en praktijk staan wederom een boeiende tentoonstelling en interessante bedrijfsbezoeken op het programma. 

Het Halle IV en het IT-Zentrum Lingen bevinden zich direct op de campus Lingen van de hogeschool bieden de ideale omgeving voor een uitwisseling tussen wetenschap en praktijk. Op de twee dagen van het evenement ligt daarbij de nadruk op vijf hoofdthema's: IT in de gedigitaliseerde productie, transportsystemen en logistiek, energie- en milieutechnologie, kunststoftechnologie en productietechnologieën. De meer dan 250 deelnemers aan het Forum Produktion & IT 2019 waren niet alleen lovend over de lezingen en rondleidingen, maar benadrukten vooral de mogelijkheid tot uitwisseling. Die kans krijgt je u dit jaar weer. Profiteer van de discussies met exposanten en andere vakbezoekers en doe uw voordeel met netwerken en meer kennis.

Programma

Bekijk het programma op de website van Forum Produktion & IT of download de PDF (Duitstalig)

Mee met GO4EXPORT

Het event wordt geopend met key note speaker Peter van Harten, smart industry ambassadeur Nederland, Oost NL is medeorganisator en verzorgt met GO4EXPORT-partner VMO de Nederlandse inbreng. 

Aanmelden

Aanmelden kan via de volgende link.

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Hans Brouwers: 

Email: hans [dot] brouwers [at] oostnl [dot] nl
Tel: +31 6 57 31 36 04

Startdatum
Einddatum
Locatie

Lingen, Duitsland