Oost NL

Final Event ROCKET Reloaded

Na drie jaar succesvolle grensoverschrijdende R&D samenwerking loopt het INTERREG VA-project ROCKET Reloaded ten einde. De Duits-Nederlandse samenwerking in zes zeer innovatieve projecten heeft geleid tot de ontwikkeling van een groot aantal state-of-the-art producten en diensten. Deze laten we u graag zien en ervaren tijdens het ROCKET Reloaded final event met als thema 'The Final Countdown'.

De corepartners van ROCKET Reloaded nodigen u daarom graag uit om samen met de projectpartners het bijzondere succes van dit Duits-Nederlandse partnerschap te vieren op:

dinsdag 17 mei 2022 van 13:30 - 17:30 uur op het DRU Industriepark, Hutteweg 24 in Ulft.

Naast een terugblik op de resultaten van de zes projecten, zal elk ROCKET Reloaded-project zijn bevindingen en resultaten op een projectmarkt presenteren. Op deze projectmarkt wordt ook aandacht besteed aan een aantal innovatieprojecten die zijn ontwikkeld binnen het voorloperprogramma 'ROCKET'. U kunt daar zien wat er in de afgelopen jaren is bereikt. 

Deze dynamische projectmarkt biedt u een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over innovaties die mogelijk worden gemaakt door internationale samenwerking, om nieuwe projectideeën voor de komende INTERREG financieringsperiode te ontwikkelen en om te netwerken. 

Mis deze kans niet om te profiteren van het potentieel van grensoverschrijdende samenwerking!

Wilt u zich vóór 10 mei 2022 online inschrijven via onderstaande link:
Aanmeldlink ROCKET Reloaded final event
Deelname is gratis.

Voor meer informatie over het project en het programma kunt u terecht op onze ROCKET-website. Voor vragen over het evenement kunt u contact opnemen met Eileen Geelhoed (eileen [dot] geelhoed [at] oostnl [dot] nl).

Wij verwelkomen u graag op 17 mei in Ulft!

Startdatum
Einddatum
Locatie

DRU Industriepark, Hutteweg 24, Ulft