Oost NL

Europacafé: Europese kansen mkb voor realiseren plannen innovatie en groei

Als ondernemer kijk je met open blik naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden, (export)kansen en andere markten voor je bedrijf. Heb je serieuze plannen voor groei of innovatie, zoek je financiering van een concreet project, kijk dan ook eens naar het enorme potentieel van Europese programma’s. Er zijn substantiële subsidies beschikbaar voor bijvoorbeeld onderzoek, innovatie en experimenten. Of je sluit je aan bij een consortium dat in Europees verband aan een concrete opgave werkt.

Meld je aan   

Hoe dat werkt? Kom op woensdag 8 maart naar het Europacafé en je bent in korte tijd op de hoogte van de ongekende mogelijkheden van ‘Europa’. Bovenal zul je ervaren dat je deze route niet alleen hoeft af te leggen. Voor mkb-ondernemers in Oost-Nederland is veel kennis én praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld subsidieaanvragen beschikbaar.

“Doe mee. Ga de uitdaging aan om de wegen binnen de EU beter te leren kennen”

Eddy van Hijum, gedeputeerde provincie Overijssel 

Bekijk op dit dashboard welke bedrijven je voor gingen. 

Aanmelden

Meld je hier aan voor het Europacafé en laat ons weten of je concrete vragen, bepaalde verwachtingen of ideeën hebt. Waar mogelijk verwerken je input in het programma.

Dagvoorzitter: Christian Lorist, VNO-NCW Midden

16.00 uur Inloop en ontvangst, café is open
16.30 uur

Welkom en rondje zaal:

waar heb je behoefte aan, wat verwacht je van deze bijeenkomst?

16.35 uur

Rondje Europa

In gesprek met diverse gasten over actuele ontwikkelingen in het veld van Europese programma’s en kansen voor Oost Nederland

16.50 uur In gesprek met Loek van Veggel, owner & CEO technologiebedrijf MTSA over het project GROWH en het belang van een Europees consortium
17.00 uur Korte workshops (ter plekke kiezen)

Matchmaking – mijn project zoekt nieuwe partners / mijn organisatie is op zoek naar aansluiting bij een programma

Hoe vraag ik subsidie aan en wie kan mij helpen?

17.30 uur Laatste rondje
18.00 uur Sluitingstijd café

Meld je aan   

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, mede dankzij subsidie van de Europese Unie.

Think East Netherlands

VNO-NCW Midden organiseert deze bijeenkomst met de partners van Think East Netherlands. We bundelen de krachten om Gelderland en Overijssel op Haagse en Europese podia te positioneren en ondersteunen mkb-bedrijven in beide provincies bij Europese samenwerkingen, subsidieaanvragen en innovatieprojecten.

Startdatum
Einddatum
Locatie

De Gasfabriek, Zutphenseweg 9 Deventer