Oost NL

Energy Investor Day maart 2023

Het Financieringsloket van de Topsector Energie organiseert op 30 maart weer een Energy Investor Day. Dit keer in nauwe samenwerking met Oost NL en KplusV.

Tijdens dit matchmakingevenement, presenteren maximaal zes ondernemingen hun investeringsaanbod aan 30 tot 40 energietransitie georiënteerde investeerders (o.a. leden van de Energy Investor Community.

De Investor Day is bedoeld voor ondernemers in de energiesector die een kapitaalinjectie van € 100.000 - € 2 miljoen nodig hebben om hun innovatie een stap verder te brengen.

De ondernemingen die de kans krijgen om te pitchen hebben een uitgebreide selectie doorlopen en ontvangen intensieve begeleiding. en kunnen zich presenteren aan een selecte groep van particuliere investeerders en publieke fondsen.

Ben je een innovatieve startup en scale-up en wil je in contact komen met investeerders die jouw innovatie mogelijk willen financieren?

Je kunt je voor 9 maart 2023 inschrijven, via deze link.

Ben jij als investeerder geïnteresseerd om startups of scale-ups te helpen met een kapitaalinjectie om hun innovatie verder te helpen?

Je kunt je voor 9 maart 2023 inschrijven, via deze link.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Arnhems Buiten, Arnhem