Oost NL

Duitslanddag

De Duits-Nederlandse Handelskamer organiseert op 17 april in Utrecht voor de derde keer de Duitslanddag. Hier kunnen ondernemers die hun zakelijke activiteiten in Duitsland willen uitbreiden en professionaliseren in één dag de beste tips voor succes binnenhalen.

​Kennis uitwisselen

 
Duitsland is en blijft voor Nederland de belangrijkste handelspartner. Om het potentieel van de Duitse markt volledig te kunnen benutten, is kennis van branches en van de zakelijke cultuur echter onmisbaar. Succesverhalen van onder andere uitzendbureau Randstad, chocoladefabrikant Tony's Chocolonely en groenteconcern HAK staan op deze dag centraal. Er zal informatie over politieke en macro-economische ontwikkelingen worden gepresenteerd en ook trends zoals blockchain, cyberveiligheid en 3D-printing komen aan de orde.
 

Workshops

 
In workshops worden onder andere de vragen beantwoord welke juridische en fiscale vraagstukken bij het zakendoen in Duitsland komen kijken en wat de beste marketingstrategie voor een product kan zijn. Daarnaast is er een beursvloer met 45 informatiestands en er is veel tijd om te netwerken.
 
 
Startdatum
Einddatum
Locatie
Locatie: De Fabrique, Westkanaaldijk 17, Utrecht.