Oost NL

Digital Summit Euregio

De Digital Summit Euregio, die tien jaar geleden door het IT-Forum Nord Westfalen in het leven werd geroepen als een klein netwerkevenement voor IT-bedrijven in de regio, heeft zich ten slotte ontwikkeld tot een showcase voor de innovatieve technologieregio Euregio met laatst meer dan 700 online deelnemers. 

De Digital Summit Euregio, kortweg #DSE2022, vindt op 18 mei 2022 in hybride vorm plaats - met een exclusief programma ter plaatse in Münster in Westfalen en een gediversifieerd online aanbod. Het netwerken van zakelijke spelers, met name uit de Old en New Economy, het uit Münsterland en Oost-Nederland is een van de doelstellingen, evenals de kennisuitwisseling over digitale bedrijfsmodellen en over oplossingen voor digitale waardecreatie. 

Duitse en Nederlandse digitaliseringsexperts zullen in twee parallelle lezingen spreken over IT-strategieën en concrete toepassingen presenteren, bijvoorbeeld over de thema's KI, Gaia-X en IT-beveiliging, digitale discussiëren over bedrijfsmodellen en verslag doen van succesverhalen in de Euregio. Start-ups kunnen hun oplossingen weer in het kader van een wedstrijd presenteren. De prijs voor de winnaar wordt dit jaar toegekend door het 'Initiative Industrie'.

Ook het netwerken mag er niet bij in schieten! Met de Meeting-Points van onze partners ter plaatse en de mogelijkheid voor onderlinge uitwisseling tussen de deelnemers op het online-evenementenplatform, bieden wij alle deelnemers de mogelijkheid voor uitwisseling en de kans om hun eigen zichtbaarheid in de Euregio te vergroten.

De #DSE2022 richt zich op directeuren, CEO's, CIO's en IT-managers van kleine en middelgrote ondernemingen en op geïnteresseerden m.b.t. digitale onderwerpen – uit de wereld van oprichters en start-ups uit Noord-Westfalen en Nederland. Het congres is een gezamenlijk evenement van IT-Forum Nord Westfalen, Industrie-Initiative, Digital Hub münsterLAND, Oost NL, ndix BV en IHK Nord Westfalen.  

Meer informatie en het programma voor de Digital Summit Euregio zijn te vinden op de website van het evenement www.digital-summit.eu

Startdatum
Einddatum
Locatie

Münster