Oost NL

Digipro Final Event NL-DE

Na vier jaar innoveren, internationaliseren en intensief samenwerken sluiten we het Europese project Digipro feestelijk af. Niet in de laatste plaats met de uitreiking van de Digipro Award voor het beste grensoverschrijdende samenwerkingsproject! Ook is er volop aandacht voor de behaalde resultaten van dit Nederlands-Duitse project. Maar we laten vooral zien waar de kansen voor de toekomst liggen, hoe ondernemers die kunnen grijpen en hoe dat een bedrijf versterkt.

Ervaar dinsdag 28 september de inspiratie- en innovatiekracht van ondernemers bij het Digipro Final Event NL-DE. Dé kans om digitaliseringskansen te bespreken en de internationale markt te verkennen. Wilt u innovatieve ondernemers ontmoeten, waardevolle contacten leggen en uw eigen kansen op succesvolle innovatietrajecten vergroten? Meld u dan aan voor dit Digipro Final Event NL-DE.

Alles vindt plaats op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem: een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame en energie-gerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Het Final Event is een hybride bijeenkomst. Het aantal fysieke plaatsen is beperkt, daarom is tijdig aanmelden van belang. Online deelnemen kan natuurlijk ook. Geef uw voorkeur aan op het aanmeldformulier.

Aanmelden kan tot 21 september, deelname is gratis.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Eileen Geelhoed - eileen [dot] geelhoed [at] oostnl [dot] nl

Startdatum
Einddatum
Locatie

Industriepark Kleefse Waard, Arnhem (hybride event)