Header fallback 1

Dag van de Robotica X Smart Industry Update

Robotiseren gaat verder dan het implementeren van robots. Ook technici spelen een cruciale rol in het ontwerpen van productieomgevingen waarin mens en robot optimaal met elkaar samenwerken op een manier die zo min mogelijk materiaal verbruikt. Aan hen de taak om gerobotiseerde systemen te bedenken, te bouwen, te onderhouden en aan te passen, zodat deze naadloos blijven aansluiten op de behoeften van de klant, het maakbedrijf en de technicus zelf. Deze rol vraagt om de juiste ondersteuning vanuit de maakindustrie. Maar welke ondersteuning is er nodig? En hoe moet dat ingeregeld moet worden?

In deze editie van de Dag van de Robotica slaat BOOST Smart Industry de handen ineen met het event Smart Industry Update. En dat betekent een vernieuwd en uitgebreid programma. Je kunt nu ook op inschrijving aansluiten bij het voorprogramma van BOOST Smart Industry, waarbij wordt getoond hoe digitalisering en circulariteit geen tegenpolen zijn, maar juist randvoorwaarden om tot een gezond en sterk bedrijf te komen. Om 13:00 is de officiële opening van het event, met Egon van der Veer (Windesheim). 

We hebben een interactief programma samengesteld met onder andere een keynote van Marc Hendrikse en drie workshops naar keuze.

Bekijk het volledige programma op de website van BOOST Smart Industry

Aanmelden

Oost NL is kernpartner van BOOST Smart Industry, het onafhankelijke platform voor Smart Industry en Circulair ondernemen in Oost-Nederland. Hier werken bedrijven, intermediairs, overheid en de onderwijsinstellingen samen aan het realiseren van een concurrerende en duurzame industrie.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Zwolle, Perron038