Oost NL

Commerciële kansen E-Health-markt in Duitsland: digitaal pitchevent voor Duitse ziekenhuizen en verzekeraars

Wil je met jouw E-Health-oplossing de Duitse zorgmarkt bestormen? Schrijf je dan in voor een digitaal pitchevent. Een unieke kans om jouw innovatie te pitchen aan een deskundige jury en kans te maken op een mentorgesprek en introductie bij Duitse ziekenhuizen en zorgverzekeraars.

Duitsland maakt werk van de digitalisering in de gezondheidszorg. Veel veranderingen zijn al in gang gezet maar door het coronavirus komt het nu allemaal in een stroomversnelling. In de komende jaren gaat Duitsland flink (7 miljard) investeren in de digitalisering van de gezondheidszorg, uitwisseling data tussen dienstverleners en patiënten en de digitalisering van ziekenhuizen. Dit biedt grote kansen voor Nederlandse aanbieders met een marktrijpe, innovatieve E-Health-oplossing voor Duitse ziekenhuizen en/of zorgverzekeraars. 

NBSO Stuttgart, BOM, LIOF en Oost NL organiseren op 23 september van 15.00 tot 17.00 uur een digitaal pitchevent. Meld je aan en kwalificeer je voor deze unieke kans om je E-health oplossing te pitchen voor vertegenwoordigers van 2 Duitse ziekenhuizen en 2 Duitse zorgverzekeraars.

De jury bestaat uit:  

  • Frau Dr.Gonschor I Leitung Neue Versorgungsangebote I Siemens-Betreiebskrankenkasse
  • Herr Dr. Waldschmitt I Beauftragter des Vorstands für Strategie, Digitale Innovation, PolitikI Bleib Gesund Krankenkasse
  • Herr Kleemann I Leiter der Abteilung Informationstechnologie I Klinikum Ingolstadt
  • Herr Kerle I Kaufmännischer Direktor I Universitätsklinikum des Saarlandes

​Moderator: Derk Marseille I Creative content and team leader, Tothem

Wat levert het op? Elk jurylid kiest zijn of haar winnaar. Zorgverzekeraars bieden winnaars een mentorgesprek aan en de ziekenhuizen een 1-daagse rondleiding en toegang tot relevante interne contactpersonen.

Aanmelden

Aanmelden voor het pitchevenement kan tot en met 28 augustus 2020 via info [at] nbso-stuttgart [dot] de t.a.v. Agaath Hulzebosch of Mirjam Mulder. Het pitchevent is alleen toegankelijk voor de 6 bedrijven die mogen pitchen. Aanmeldingen, bij voorkeur Duits, kunnenn in de vorm van een PowerPointpresentatie (max. 4 slides), een filmpje (max.

Startdatum
Einddatum
Locatie

​Online