Oost NL

BOOST Smart Industry Jaarevent 2020

Op 22 september organiseert BOOST samen met het landelijk bureau Smart Industry en haar kernpartners het jaarlijkse regio event. 

Strategie en innovatie in de nieuwe werkelijkheid

In een live uitzending vol met interactie en relevante sprekers onder leiding van Mark Beumer geven we inzicht en praktische handvaten om met Smart Industry aan de slag te gaan of een volgende stap te zetten. 

Fried Kaanen, voorzitter van de Koninklijke Metaalunie zal een update geven over de huidige economische situatie binnen de maakindustrie, Niki Seelen zal als mainspeaker vanuit haar rol als business developer bij Business Models Inc. inspiratie en praktische tips delen over hoe je in deze onzekere tijd waarde toe kunt voegen door anders naar je businessmodel te kijken en te innoveren. Aansluitend praten we met twee ondernemers uit de regio over hoe zij in tijden van corona hun bestaande kennis en productietechnieken inzetten voor productontwikkeling. Aan tafel schuiven Jaco Oosterhuis, directeur van Orange Cleaning en Jan Hellinga, directeur van SafeTouch. 

Bekijk het volledige programma in de bijlage of kijk op de website van BOOST.

Aanmelden

Oost NL is een van de kernpartners van BOOST, het onafhankelijke platform voor Smart Industry en Circulair ondernemen in Oost-Nederland

Startdatum
Einddatum
Locatie

Online