Oost NL

Blockstart & Beyond: de toekomst van blockchain in Noordwest-Europa

Doe mee aan dit gratis evenement om de digitale mogelijkheden voor het MKB te ontdekken, contact te leggen met het blockchain-ecosysteem van de regio en toegang te krijgen tot gratis training door deskundigen.

Industrie-experts en KMO's zullen voorbeelden laten zien van het potentieel van blockchaintechnologie in de gezondheidszorg, agrofood, logistiek en overheid tijdens dit interactieve evenement dat uitmondt in de officiële lancering van het blockchain- ecosysteem van Noordwest-Europa.

Kleinere bedrijven en de publieke sector in Europa worden met soortgelijke hindernissen geconfronteerd als het gaat om digitale vaardigheden en de invoering van nieuwe technologieën. Velen hebben niet de middelen om te investeren in onderzoek en ontwikkeling. Dus hoe kunnen zij het beste halen uit blockchaintechnologie?

Blockchain is een beetje een modewoord, maar vaak is het MKB en lokale overheden onduidelijk hoe blockchaintechnologie hen ten goede kan komen. Ga verder dan de buzz over blockchain tijdens deze showcase van real-world blockchainprojecten in sectoren waar de technologie momenteel nog geen gemeengoed is.

Gehost door Brightlands Smart Services Campus, zal het evenement een interactieve, dynamische gids zijn voor het potentieel van blockchain. De dag begint om 11:00 uur met een introductie van Blockstart, de Brightlands Smart Services Campus en de regio Noord-West Europa, voordat we beginnen met onze eerste paneldiscussie over "Blockchain: to use or not to use?". Na de lunch gaan de deelnemers naar breakout rooms om de uitdagingen en kansen van blockchain in hun sector te bespreken (keuze uit AgroFood, Gezondheidszorg, Logistiek, en de Publieke Sector) alvorens terug te keren voor een paneldiscussie door experts en KMO's over "How to improve your business with blockchain technology".

De volgende verfrissingspauze gaat gepaard met een showcase van blockchainoplossingen door kmo's, zodat de aanwezigen de tijd hebben om rond te lopen en in contact te komen met kmo's die vooroplopen met deze technologie. Het evenement wordt afgesloten met een blik op de toekomst, met beleids- en bedrijfsaanbevelingen en de officiële aftrap van het blockchain-ecosysteem van de regio. Vanaf 17:00 uur worden optionele netwerkborrels aangeboden.

Startdatum
Einddatum
Locatie

Brightlands Smart Services Campus
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen