Oost NL

Bezoek FMB Beurs Duitsland

Gaat u met ons mee naar de FMB Bad Salzuflen op 10 en 11 november 2021?  VMO organiseert samen met Oost NL en Koninklijke Metaalunie - partners GO4EXPORT - en Easyfairs een compleet tweedaags programma om de beurs te bezoeken. De meest toonaangevende beurs voor toeleveranciers van de maakindustrie , de FMB vindt plaats  in Bad Salzuflen.
 

Om ondernemers uit de maakindustrie in Oost-Nederland te helpen uit de coronacrisis te komen en een steviger fundament te bouwen voor 2021 en volgende jaren bieden we dit programma aan voor slechts € 195 exclusief BTW. Voor deelnemers hebben we een uitgebreid programma samengesteld incl. vrij entree beurs, vervoer, eten, bedrijfsbezoeken en kosteloze deelname aan B2B- matchmaking en beschikbare ontmoetingsplekken voor afspraken. Eigen vervoer is optioneel.

We houden de Covid-19 ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen het beursbezoek indien nodig daarop aan.

Programma

Klik hier voor het volledige programma tijdens de reis en voor overige informatie.

Aanmelden

Klik hier voor het aanmeldformulier.

 

GO4EXPORT naar Duitsland

In de nieuwste uitgave van Kijk op Oost-Nederland is een artikel te vinden over de GO4EXPORT partners die bedrijven helpen met de export naar Duitsland. Lees het interview met o.a. Hans Brouwers, onze HTSM-makelaar Duitsland.
Klik hier voor het artikel​

 

Startdatum
Einddatum
Locatie

Bad Salzuflen, Duitsland