Hoe help je consumenten de gezonde en duurzame keuze te maken? Hoe kweek je draagvlak voor de sector? En hoe zorg je voor een goede verbinding met de arbeidsmarkt? Aansluiten en inspelen op de emotie van burger en consument is bij de antwoorden op deze vragen een belangrijke factor. Maar hoe doe je dat het meest effectief? Wat werkt? En waarom werkt juist dat wel en andere strategieën niet. De Topsector Agri & Food en TiFN financieren verschillende onderzoekstrajecten waarin emotie een belangrijke rol speelt.
Tijdens het AgriFoodTop Symposium is er uiteraard ook weer voldoende gelegenheid om uw netwerk aan te halen en uit te breiden. Ook vindt er de finale van Ecotrophelia, de voedselontwerpwedstrijd voor studenten plaats.
Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden. De inschrijving wordt gesloten op 1 juni of zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Bent u verhinderd? Meld u zich dan hier af. Bij noshow zonder afmelding zijn wij genoodzaakt u € 60,- (excl. BTW) in rekening te brengen.
Programma
08.30 uur | Registratie en koffie |
09.00 uur | Welkom – Kees de Gooijer, CIO TKI Agri & Food |
09.05 uur | Opening – Bas Rüter, directeur Duurzaamheid Rabobank en Kees de Gooijer, CIO TKI Agri & Food |
09.20 uur | Zwolle, sterk in Agrifood – Henk Jan Meijer, burgemeester Zwolle |
09.25 uur | Duurzaam vertrouwen bouwen in het brein – Erik Schoppen, neurowetenschapper en gedragsonderzoeker RUG |
10.25 uur | Connecting Emotion, Liking and to Food Choice – Koert van Ittersum, RUG en Ronald Visschers, TiFN |
10.50 uur | The role of context in consumers’ responses – Betina Piqueras Fiszman, Wageningen University & Research |
11.20 uur | Koffiepauze, bedrijvenmarkt |
11.50 uur | Parallelsessies – Ontwikkelingen binnen de kernthema’s: |
|
|
12.50 uur | Lunchpauze, bedrijvenmarkt |
13.50 uur | Parallelsessies – Ontwikkelingen in de sector |
|
|
14.50 uur | Theepauze, bedrijvenmarkt |
15.20 uur | Finale studentencompetitie EcoTrophelia |
16.10 uur | Een eetschilderij vol emoties – Angélique Schmeinck, meesterkok en TV-chef |
16.55 uur | Wrap up – Kees de Gooijer |
17.00 uur | Netwerkborrel, bedrijvenmarkt |
De Buitensociëteit
Stationsplein 1
8011 CW Zwolle