Oost NL

EFRO

Kans op financiering?

U heeft waarschijnlijk veel vragen. Variërend van het bedrag aan financiering dat u eventueel zou kunnen ontvangen tot het aantal keren dat u een aanvraag kunt indienen. Vooraf is veel kennis nodig over bijvoorbeeld de wettelijke bedrijfsvormen, verplichtingen en benodigdheden, of u partners nodig heeft, en hoe u die kunt vinden. Kortom, u wilt weten "Heb ik een goede kans?"

Oost NL helpt u bij het vinden en definiëren van kansen en mogelijkheden voor uw innovatieprogramma. Samen kunnen we uw voorstel verbeteren, partners helpen vinden en de argumenten voor uw voorstel verfijnen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over het indienen van een aanvraag.

Bijdrage EFRO

EFRO heeft als doel bij te dragen aan de economische ontwikkeling van het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de Europese Unie. Met hun inspanningen willen de initiatiefnemers het regionale sector-overschrijdende potentieel voor onderzoek en innovatie versterken. Tegelijkertijd wordt de omschakeling naar een koolstofarme en hulpbronnenefficiënte economie ondersteund. Het operationele programma bevordert investeringen in onderzoek en innovatie. Het ondersteunt bedrijven, onderzoeks- en ontwikkelingscentra en kennisinstellingen vanaf de vroege ontwikkeling tot prototyping.

Een goed voorbereid voorstel

Opdrachtgevers waarderen de uitgebreide kennis van de mkb-sector en de belangrijkste spelers in Oost-Nederland. Zij profiteren van inzichten in de werking van het programma, en onderwerpen die momenteel innovatie binnen een sector stimuleren. Klanten ontwikkelen een aanvraag die goed is voorbereid; met inzicht in wat er wordt verwacht, hoe ze hun voorstel moeten plannen, de stappen die ze moeten nemen, en wat er van hun organisatie wordt gevraagd in het proces.

Aarzel niet om contact op te nemen

Aan het afronden van een voorstel gaan veel overwegingen en keuzes vooraf. Ook met onze steun vergt het proces een investering in tijd en geld. Wij kunnen u helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Als u wilt weten hoe uw organisatie van het EFRO-programma en haar projecten zou kunnen profiteren, neem dan rechtstreeks contact met een van onze adviseurs op. Wij nodigen u ook graag uit om een van onze informatiebijeenkomsten bij te wonen.