Oost NL

Business optimalisatie

U heeft een innovatief idee, maar daarmee bent u er nog niet. Wilt u de markt veroveren met uw product? Uw business of business case optimaliseren? Oost NL kent de mogelijkheden, uitdagingen en valkuilen voor startende ondernemers en (mkb) groeibedrijven.

We houden uw business case tegen het licht, brengen uw marktkansen in beeld en helpen uw idee tot business uit te uitgroeien.

Innovaties en nieuwe verdienmodellen

We begeleiden u bij de ontwikkeling van uw propositie om uw product sneller op de markt te brengen. Samen met u kijken we kritisch naar het businessmodel, het verdienmodel en de veronderstellingen die hieraan ten grondslag liggen. Samen met u bewandelen we het beste pad naar een gevalideerd product en businessplan.

Financierbare business

We brengen u in contact met relevante ondernemers en kennisinstellingen om uw technologie gereed te maken voor de markt. Vervolgens bieden we begeleiding om tot financierbare businessplannen te komen voor de ontwikkeling van innovatieve producten, afgestemd op de vraag vanuit de markt.

Vergroot uw business

Onze business development experts voorzien u van informatie over de mogelijkheden om uw businesscase te verbeteren. Deze kennis is misschien niet altijd leuk om te delen, maar voor uw business misschien wel essentieel om te kunnen slagen. We helpen u bij het versterken van uw business case en vergroten uw mogelijkheden om op te schalen naar grotere volumes om te kunnen groeien, zoals investeerders van u verwachten.

We coachen u bij het maken van een goede pitch of een two-pager. Zo kunt u beter voorbereid het gesprek aangaan met uw toekomstige investeerders.

Wilt u uw kansen vergroten?

Neem dan contact op met één van onze business developers.