Header fallback 1

Meer weten over Blockstart?

Contactformulier 

Blockstart

Het Europese project Blockstart helpt mkb-bedrijven hun concurrentiepositie te versterken door het gebruik van blockchain-technologie. Het INTERREG-project biedt gratis een trainingsprogramma ter waarde van maximaal 7,500 euro aan. Speciaal voor mkb-ondernemers die willen onderzoeken of de blockchaintechnologie oplossingen geeft voor hun vraagstukken rondom processen, tracking en tracing en facturering. Oost NL is partner van het programma. Meer weten? Neem dan contact met ons op, of vul het formulier onder aan deze pagina in.

Logo Blockstart

Voor kleinere bedrijven is het vaak een lastige stap om met nieuwe technologieën zoals blockchain aan de slag te gaan. Het Blockstart-project is ontworpen om de drempel voor deze bedrijven te verlagen. Het programma richt zich op bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg, logistiek en agrofood.

Trainingsprogramma aanvragen

Er zijn 60 trainingen beschikbaar met een waarde van maximaal 7,500 euro. Wie interesse heeft in het trainingsprogramma kan een aanvraag indienen op de website van Blockstart door middel van een aanvraagformulier. Daar is ook meer te vinden over de voorwaarden van de aanvraag. Wil je weten of de trainingen voor jou en jouw onderneming geschikt zijn, neem dan contact met ons op, of vul het formulier onder aan deze pagina in.

INTERREG-programma

Blockstart is een project binnen het INTERREG-programma Noordwest-Europa. INTERREG -programma Noordwest-Europa valt onder het Europese Cohesiebeleid en wordt gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). De provincies Gelderland en Overijssel zijn medefinancier van het project. Blockstart heeft een looptijd van 3,5 jaar en heeft een totaal budget van vijf miljoen euro tot zijn beschikking. Een compleet overzicht van alle (Europese) partners is te vinden op de website van INTERREG North-West Europe.

Neem direct contact op

Wil je meer weten, vult het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.